top of page
logo.jpg

Hva nå? 🚀

Screenshot 2023-09-04 at 17.58.54.png

Endelig er du her: de siste dagene av prøvemåneden din, men forhåpentligvis begynnelsen på et nytt kapittel i livet ditt med trening, moro og high fives! 🫸🫷 Hvis du ikke allerede har hatt en prat om hva som skjer nå, vil du finne all informasjonen du trenger her. 💪

📹 Ukens Video

Verftet Tjenester 🏋️‍♀️

CrossFit Verftet sitt gruppetime tilbud er den mest populære tjenesten vi har, men vi har mange flere voksende populære tjenester:

 

Personlig veiledning 👯‍♀️

​✔️ Personlig trening 📈

Både fysisk og online

✔️ Ernæringsveiledning 🥗

✔️ Bevegelsesvurderinger for rehabilitering 🦵

✔️ Verftet Kurs 🧠

 

Gruppetjenester ⭐️

​✔️ CrossFit Kids

✔️ CrossFit Teens

✔️ CrossFit Seniors

✔️ Private Gruppetimer

​

I bunn av denne siden kan du finne mer informasjon. 

​

Magiske Resultater? 💪

Dette har blitt nevnt mange ganger i vår kommunikasjon men hva betyr det egentlig?

​

Vår definisjon på "Magiske Resultater"

​

Uønskede, samtidig uoppnåelige og ønskede målbare resultater som nås gjennom hardt arbeid, i et fellesskap der alle er like mye verdt, vi smiler, gir high fives og gjennomfører en treningstime du i hovedsak elsker. Treneren og medlemmene er ekte, og når kombinasjonen av en effektiv treningsmetode kobles sammen med en fantastisk treningskultur, blir det å investere i sin forebyggende helse enklere og enklere. Tilslutt blir det din identitet, og det er magisk ❤️

Gi oss tilbakemelding! 📣

Vi har gjort vårt beste for å gjøre prøvemåneden din så bra som mulig. Det er alltid rom for forbedring, og vi vil gjerne høre hvor! Vil du gjøre oss og dine fremtidige prøvemånedsfeller en tjeneste og gi oss tilbakemelding om opplevelsen din med oss? Du kan gjøre det med eller uten navnet ditt, slik at anonymiteten din er sikker.

 

Siden dette er den siste uken, vil vi takke deg for tilliten til vår box og våre trenere de siste ukene. Verftet ville ikke vært det samme uten medlemsgruppen vår, så vi er veldig takknemlige for at du ble med i denne gruppen og håper å se deg i mange år fremover!

 

Lykke til, vi håper å se deg på trening og at vi får ta del i din helsereise! 🥳

 

Sportslig hilsen,

Team Verftet 🏋️‍♂️

bottom of page