top of page

Kom i gang

Prøvemåned

Intro 1-til-1 samtale

Fit & fantastic life

Våre 4 steg 

Vi har gjort det å bli et medlem på Verftet så brukervennlig og enkelt som mulig. Gjør som veldig mange før deg og følg disse 4 stegene mot din Veftet-reise: 

Gratis Prøvetime

Prøvemåned

Intro 1-til-1 samtale

Trenings-

glede

Step 1 - Gratis prøvetime

Steg 1

Hver onsdag og lørdag har vi gratis prøvetimer. Vi kaller disse timene Bring A Friend, men selfølgelig kan du også komme alene. Dette er timer som ikke krever noen forutsetninger. Kom som du er så skal vi vise deg verdens beste treningsform hos oss.

Step 2 - Prøvemåned

Steg 2

120459145_267981350994172_24627714447910

Du kan hoppe over Steg 1 og gå rett på Steg 2. Prøvemåned er vår mest populære inngang til CrossFit gruppetimer. En full måned med tilgang til alle timer for å se vårt fantastiske tilbud. Dette til en rimelig pris. Selvfølgelig uten binding og forpliktelser. Start din prøvemåned nå og opplev trening hos oss.

Steg 3

Steg 3

Vet du hva du bør spise; vet du hvor mye du bør sove; når bør du spise etter trening; hvordan bli sterkere i ryggen; Hvordan få bedre bevegelighet i skulderen; hvor mye bør jeg trene?

 

Det er mange elementer med trening som er vanskelig å forstå. Vi har sett hva som fungerer bra og hva som fungerer dårlig. I denne 1 on 1 samtalen setter vi deg opp for suksess mot dine personlige mål og hjelper vi deg med alle spørsmål du har. 

DSCF5844Verftet_by_Vincent.jpg

Steg 4

Vi Tilbyr CrossFit.JPG

La oss vise deg verdensbeste treningsform her hos oss. Etter prøvemåneden er du klar til å starte et sunt liv fullt av treningsglede. Se medlemskap oversikt under og bli med i det beste community i Haugesund!

Steg 4
bottom of page