logo.jpg

Team Verftet

Vi er utrolige stolte over vårt Team. Et team med mennesker som har utstråling og verdier vi er stolte over. Teamet en stor del av Verftet, de deltar våre gruppetimer og er investert til i å bli best mulig på det de gjør.

Andreas Askeland

Daglig leder, Head Coach, Coach

DSC_8239.jpg

Andreas startet CrossFit Verftet for snart 6 år siden. Han har stor lidenskap for alt det CrossFit står for, mestring, likeverd, god stemning, utvikling og læring. Hans bakgrunn kommer fra oljenæringen men jobber nå fult og helt for at CrossFit Verftet skal bli den beste versjonen mulig.

Mart Hallink
Intake Manager, Nutrition, PT/Rehab, Coach

Mart har ansvaret for alle nye medlemmer som kommer til Verftet, samtidig som har gir personlig trening og annen coaching. Han har en bakgrunn fra styrketrening og har studert pedagogikk og sosialt arbeid. Den perfekte kombinasjonen for å kunne hjelpe mennesker til å bli den sterkeste og beste versjonen av dem selv. 

DSC_8261.jpg

Marie Harila
PT, Nutrition, Coach

P1311630_CV_Portraits.jpg

Marie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Hun har vokst opp med en aktiv hverdag og drevet med mange ulike idretter siden hun var liten.
''Jeg brenner for å motivere andre og hjelpe mennesker mot å bli den sunneste versjonen av seg selv, både fysisk og psykisk.''

Ben Slater
Facility Manager, Seniors, Coach

Ben har stor lidenskap for å hjelpe og se alle. Samtidig har han ansvar for at Verftet skal se fantastisk ut hver dag hele året. 

DSC_8272.jpg

Martine Hasseløy
Retention Manager, Coach

P1311671_CV_Portraits.jpg

Martine er tidligere vektløfter og NM vinner. Hun brenner for fysisk aktivitet og helse og har drevet med Crossfit i over 5 år. Hun er imøtekommende og ønsker å hjelpe deg på vegen til en bedre og sunnere livsstil. For Martine handler coaching om mer enn å bare meddele kunnskap. Verdien av å lytte til hver enkelts behov setter hun høyt

Andrea Kvilhaug
Coach

Andrea håper at flere får øynene opp for crossfit, og at de innser at crossfit er for alle. Uavhengig av hvilken forutsetning du har.

''Jeg trives best når jeg er i aktivitet og bevegelse,og jeg ønsker å hjelpe andre til en mer aktiv hverdag. Husk at du anger sjeldent på en treningsøkt''

P1311657_CV_Portraits.jpg