top of page
logo.jpg

Team Verftet

Vi er utrolige stolte over vårt Team. Et team med mennesker som har utstråling og verdier vi er stolte over. Teamet er Verftet, de deltar på våre gruppetimer og er investert til å gjøre sitt aller beste hver eneste dag for deg.

Andreas Askeland
Daglig leder, Coach

Tina signesdottir-5.jpg

Andreas startet CrossFit Verftet for snart 7 år siden. Han har stor lidenskap for alt det CrossFit står for, mestring, likeverd, god stemning, utvikling og læring. Hans bakgrunn kommer fra oljenæringen men jobber nå fult og helt for at CrossFit Verftet skal bli den beste versjonen mulig.

Thaddeus Knops
 Head of Coaching, coach 

Thaddeus has been working as a sports physio for over 15 years and is now a CrossFit level 3 coach. He loves to help you get to a higher level of performance, whether you work out in the gym, compete on the weekends or perform at the Olympics. He likes to have a little fun while he is at it.

Tina signesdottir-12.jpg

Margrethe Persson Fosen
Head of Operations, coach

Tina signesdottir-7.jpg

Margrethe har et stort engasjement for folkehelse og har en mastergrad i helsefremmende arbeid og helsepsykologi. Hun har arbeidserfaring fra idretten og dermed jobbet mye med fysisk aktivitet med alle aldersgrupper og utgangspunkt. Hvis du lurte, tar Margrethe alltid trappene.

Helene Clausen Haavik 
Head of Sales & Marketing, coach

Head of Sales and Marketing og Coach Helene har en bakgrunn som profesjonell fotballspiller. Hun er utdannet PT, har CF level 1 og en bachelor i Folke Helse. Helene er like glad i å hjelpe andre å oppnå god helse og fysisk aktivitet som hun er i å trene selv. Gjennom flere år som utøver har allsidig og variert trening bidratt til mye kunnskap om bevegelse og trening. 

Tina signesdottir-18.jpg

Thomas Askeland
Head of Facility, coach

Tina signesdottir.jpg

Thomas er svært glad i allsidig trening, konkurranse og fysisk aktivitet og har drevet med Crossfit i mange år. Han har stor tro på at en aktiv livsstil er viktig for å opprettholde god helse gjennom et langt liv, og arbeider som trener her hos oss for å hjelpe andre med å oppnå akkurat dette. Han er veldig glad i å hjelpe andre mennesker til å oppnå mestring og fremgang gjennom målbevisst trening.

Serina Eikemo Mikkelsen
coach

Serina har alltid likt å være i aktivitet og brenner for en aktiv livsstil som passer inn i hverdagen! Hun er sykepleier og studerer personlig trener og kostholdsveileder gjennom Afpt. Serina har drevet med olympisk vektløfting i flere år, og friluftsliv har alltid vært viktig for henne! Hun ønsker at andre skal få glede av fysisk aktivitet og ha overskudd til det de ønsker!

Tina signesdottir-13.jpg

email:

Eirik Berge
coach

Tina signesdottir-10.jpg

Eirik er en coach som er svært glad i å se progresjon til enkeltindivid, og gjør det han kan for å hjelpe alle til å bli 1% bedre hver gang de møter opp hos oss! Han har drevet med crossfit i 5 år, og har bakgrunn fra volleyball, fotball og langrenn. Eirik er også en nynorskpatriot for den som måtte lure på det. 

email: 

John Hansen
coach

Info kommer. 

Tina signesdottir-3.jpg

email: 

bottom of page