logo.jpg

Team Verftet

Vi er utrolige stolte over vårt Team. Et team med mennesker som har utstråling og verdier vi er stolte over. Teamet en stor del av Verftet, de deltar våre gruppetimer og er investert til i å bli best mulig på det de gjør.

Andreas Askeland

Daglig leder, Head Coach, Coach

Andreas har lidenskap for CrossFit og elsker å se andres mestring. Lidenskap har han også for utvikling av seg selv og andre. 

Mart Hallink

Intake Manager, Nutrition, Rehab, Coach

Mart is responsible for all the new people coming into Verftet, as well as giving Personal Training and other coaching. A background of Strength-Training and the studies Pedagogy and Social work is the ideal combination for him of caring for people and helping them become the strongest, healthiest and happiest version of themselves

Samantha Van Dijken

Retention Manager, Nutrition, Rehab, Coach

Don't say you can't if you didn't try.
After being an elite gymnast for many years I started as a physiotherapist and after graduating I transffered my interest of the human body in motion by becoming a CrossFit coach. Helping people to life without pain by making them stronger, healthier and happy is what really excites me.

Ben Slater

Facility Manager, Seniors, Coach

Ben har stor lidenskap for å hjelpe og se alle. Samtidig har han ansvar for at Verftet skal se fantastisk ut hver dag hele året. 

Eline Vassbrekke

Nutrition Manager, Coach

Eline har stor lidenskap for trening og er opptatt av å fremme en sunn livsstil. Hun setter verdien av å hjelpe andre og å forbedre folks livskvalitet høyt. Det er viktig for henne å se hver enkelt.

© 2020 by Verftet