top of page
logo.jpg
Search

TV Kjendis´er og lørdagSnæks – 14.Desember.2019

BonusBlogg! :))

Vi starter med medium gode nyhetene først

Hva skjer med byggeprosessen? Det er lenge siden dere har blitt oppdatert så tenkte det var på tide nå. Bygge prosessen gikk jo som bare det i en periode så gikk huseieren vår tom for penger på sparekontoen sin. Så da måtte selskapet deres ut å selge litt av sine verier.

Det å selge noe til 10-20 millioner tar dessverre ikke 7 dager. Derfor har det gått litt trått inne i det andre lokalet, de har arbeidet. Men veldig stykkvis av og på ettersom entreprenøren har prioritert andre jobber til huseier hadde kapital igjen.

Men nå har det heldigvis løsnet litt igjen. Denne uken fikk han i sine ord en “liten” slant på konto som gjør at gravemaskinen er tilbake i lokalet og arbeidet starter for fult på mandag.

Fremdriftsplan før Jul er da klargjøring for støyping samtidig få inn rørlegger. Etter Jul/Nyttår gjenstår det da støyping så snekkring noe som i følge entreprenør går radig så da stoler vi på det.

Når garderobene er ferdig fortsetter vi i vårt lokalet der vi river alt innenfor den nye treveggen. Bygger nytt kjøkken/resepsjon, behandlingsrom (tøye, prehab, kidslekerom) og kontor.

I mellomtiden er vi ikke helt ferdige på sofahemsen, der også skal vi gjøre litt oppgraderinger.

Beklager så mye at ting tar tid, det frustrerende, forstår at det ikke er ideelt slik vi har det nå, men gleder meg veldig til å vise dere hvor fint det blir når vi er ferdige #norgesfineste/kulesteBOX <3. – Takk for at dere er tålmodige og så positive der vi deler 1 do på 200 +++ personer (hahaha #funtimes).

Vi skal bli TV – Kjendiser på Verftet (haha). Hurra hurra.

Da vi hadde åpningen av CrossFit Verftet 3.0 var Jarl Vidar innom fra TV Haugaland. Litt prat her og der endte med en tanke om å lage et program om å lage han sunn og sprek. Istedenfor bare en tanke klarte vi å trumfe igjennom at det faktisk blir! Det blir en av satsningen til TVH i 2020 så det blir veldig spennende. Forhåpentligvis gjør vi god figur og det gir masse positiv reklame for verdensbeste Verftet.

Det blir en miniserie med episoder på 10-20min der seerne blir kjent med meg (andreas) og Jarl Vidar. Sammen skal vi finne ut hvordan helsen hans ser ut nå og sammen vise alle som ser hvor enkelt, kjekk og vanskelig en livsstilsendring kan være. Episodene kommer ikke på lufta før rundt Mars 2020. Har du lyst å bli å komme på TV skal Jarl Vidar delta på alle 06.30 timene hver onsdag og fredag :D.

Gleder meg til litt brautne utsagn og masse morsomme øyeblikk.

Er det noen medlemmer som har noen forslag til noe kult vi kan gjøre i episodene kom gjerne med forslag :).

2 views

Comentários


bottom of page