top of page
logo.jpg
Search

The Admiral (+ litt Knebøy og Press)

Heia Bloggen,

Igjen har vi løftet knebøy (Backsquat) og press (press). Idag var det 6 sett x 3 reps. Vi begynner å bli flinke til å huske hva vi løftet sist, det er fremgang. Forventer mer fremgang på den fronten 🙂

Etter løfting ble det 2 runder ned i kjelleren for de fleste. Økten het The Admiral og den gikk som følger: 2 runder 20 Burpee Pullups 20 Power Cleans 20 Box Jumps (Men ingen hoppet idag, alle gikk opp og ned for å gi leggene et avbrekk)


IMG_6558

IMG_6557

Vi snakket litt om taktikk, litt om det å bryte opp settene, og til noen snakket vi litt om ’80 for 80′. Altså 80% gass i 80% av tiden/mengden, for så å gi full gass ut resten. Det er mange veier til Rom, det som er viktig er å prøve å lage seg en plan og se om den fungerer. Vi fungerer alle likt men ulikt mtp hvilke energi systemer vi utnytter best og hvordan vi håndterer å fortsette når det gjør vondt.

Desverre ingen bilder av tavlen idag, siden noen jeg kjenner ikke tok bilde etter de var ferdig å ta økten etter stengetid! Bildet av resultater kommer i morgen! Fra husken vil jeg trekke frem Askild som pumpet ut reps på 140kg i knebøy, Maria som nesten tuftet Eline, Morten som ikke vil trene med kompisene sine og Elise som traff 95% på skaleringen og fikk en jævlig bra gjennomkjøring!

Ellers håper jeg på en hel haug med påmeldinger til The Open imorgen. Klikk HER for å registrere deg!



Vebjørn
Elise
Gravid inspektør

vi ble enige om å ha et kurs i kipping før Open begynner. Da går vi gjennom kipping for pullups, C2B og T2B/K2E, samt kipping i ring dips. Jeg slenger den inn på timeplanen en dag det passer for meg, dette er ikke en ordinær time, dette blir ren øving og prøving. Alle er selvsagt velkomne, MEN husk hva vi har sagt om behovet for styrke før man begynner å kippe. Oppfordrer alle til å komme tidlig på trening å trene litt pullups, de dagene du ikke kommer tidlig for å øve på double unders selvsagt:)

Kristoffer

Ellers så har jeg nettopp bestilt 20stk hoppetau som jeg ikke helt vet når kommer enda. Litt avhengig av hva tollvesenet skal ha betalt vil jeg sette prisen, jeg håper på å kunne selge de for 350kr. Dette er hoppetau med kulelager og alt det gode!

0 views

Comments


bottom of page