logo.jpg
Search

“On the way”

Heisann Bloggen, forrige innlegg va en teaser <3

M -> C -> I

dagens visdomsord og erfaring å ta med seg videre! Egentlig det aller viktigste i CrossFit, men det blir gjerne snakka litt lite om.

Detta e min veldig lite teoretiske definisjon,- men den e gjerne forståelig likevel 🙂

M = mechanics = kvaliteten på vår bevegelse, kor nydelig klare me å gjør øvelsen når me legge 100% hjerta og konsentrasjon i det.

C = Consistency = Klare me å gjør det sååå bra som me kan, klare med våre fysiske forutsetninger og ønske, når me ska gjør det mange ganger etter hverandre? Dag etter dag, uke etter uke. Klare me det like bra på en dårlig dag som på en god dag? Det e poenget.

I = Intensity = Endelig klare me å gjør øvelsen hver dag, hele året, med super teknikk. Nå kan me begynne å gjør det på når me 50/100 slitne, så kan me klare å holde teknikken oppe når me e 70/100 slitne. etcetcetc, heilt til me kan gjør kanon teknikk når me holde på å knekka sammen, både på runde 5, 7 og 16.

HELSE E ALT.

Tusen takk til Erik og Knut som hjalp til å skru de nye echo biksene våre. Blir gledelig å få brukt de på øktene :D. HUSK at der de står nå er deres faste plass. Skal dere bruke de på egentrening så er det greit, men sett de tilbake der dere fant de, som alt annet :).

Maja hadde bursdag i dag så hun fikk en bursdagsWOD, lik den hun fikk for 2 år siden :D.

Noen foreldre på Verftet som er interessert i å legge litt tid til å muligens bli bedre? Jeg er ikke noen ekspert men podcasten hørtes veldig fornuftig ut: https://itunes.apple.com/no/podcast/040-effective-parenting-tactics/id1170629044?i=1000416110560&mt=2

0 views

Recent Posts

See All