top of page
logo.jpg
Search

Ompa til du dør

Ompa til du dør er ikke bare en orkesterslager fra sør. Det er også en rykende het crossfitøkt som vi i dag kjørte på verftet. Sjekk ut Kaizers orgasmevekkende lydbilde, det reflekterer dagens vanskelige, krevende, men mestringsfulle økt.

Barbro kommenterte at det var vanskelig å løpe etter pistols. Thomas lekte pistols med 45kg manualen. Svenja (Artemis?) var en balansegudinne. Vegard fikk krampe i magen når han demonstrerte pistols.

Strever du med pistols? Faller du bakover eller sidelengs, eller et sted helt til siden. Blir tyngdekraften sterkere jo nærmere du kommer bakken. Setter du deg fast i bunn? Vegards profesjonelle tips er å delegere dere videre til verftets digitale masøse: ROMWOD.

Romwod har en økt dedikert til forbedring av pistols. Achilles. Edelt oppkalt etter verdens mest selvopptatte dust. Økta kan du gjøre på verftet på en romwod time, eller en gang når ingen er her og du føler for å strekke tiden litt og strekke kroppen før du skal hente barna. Programmet strekker tær og ankler og achilles og legger og lår og alt innimellom. Den er deilig. Undertegnede brukte den selv for å lære pistols. Sjekk linken under!

Dagens ble glasert og toppet og prydet og gjort vond med litt bicep curls på slutten. Olaug kommenterte at det var deilig! #LesVidereEtterBildedryssForVakreNyheter

Så. I andre nyheter bes alle verftets medlemmer med prepubertale, midtpubertale, eller postpubertale herlige lykkebomber (#Barn) sjekke hjemmesiden. I dag er det lansert et drøss med nyheter angående Crossfit Kids og Crossfit Teens som starter opp til høsten!

Videre så må dere sjekke linken under.

På videoen spankulerer Andreas omkring på en liten tidsreise i verftets historie og fremtid. For verftet er fire år gammelt. Sterkt og fantastiskt. Vi har dedikerte folk og vakre medlemmer. Vi har bygget oss opp, gjort litt dugnad. Bygget ut en gang. Men nå skal vi atter atter bygge ut igjen. Ombyggingen begynner allerede neste uke! Vi er cyborger. Halvt menneske halvt maskin. Vi er androide. Vi er nydelig software oppgradert ikke bare til OS 1, men OS 3.

Vi skal få en vakker resepsjon bemannet av pandaer , behandlingsrom, nydelige garderober for garden, totalt tre treningsområder, Crossfit Kids og Teens og personlig trening og kostholdsveiledning. Og vi skal bli enda bedre og enda vakrere og fulle av smil og kule ting og det skal bli deilig. Undertegnede trekker pusten. Det blir nydelig. Vi gleder oss!

Snakkes i morgen ❤️

Team Verftet 3.0 🔥

3 views

Comments


bottom of page