top of page
logo.jpg
Search

Lørdag = Åpen dør på CF Verftet

Som vanlig disket vi opp med Bring a Friend timer idag. Bring a friend timene er teknisk lettere å gjennomføre, men på ingen måte lette. Noe av det herlige med Crossfit er at jo enklere det ser ut å gjennomføre, jo tyngre er det ofte å gjøre nettopp det.

I dag hadde vi Cindy på tavlen, både som Team og solo. Denne økten er 20min AMRAP (As Many Rounds As Possible) med: 5 Pullups 10 Pushups 15 Airsquats. De som kjørte lag kjørte vekselvis annenhver øvelse. Det gjorde at de virkelig fikk opp dampen.

På papiret en veldig enkel økt, de fleste frykter ved første øyekast pullupsene. Aha opplevelsen kommer da fort når det er pushupsene som er tunge og airsquatsene er der vi kan hente inn tid. Pullupsene blir en transport etappe:)

Mange flinke folk på time idag, vi hadde jo også med oss noen nye venner som vi håper vi ser fast fremover. De som kjørte økten solo idag må ta vare på resultatet og hvordan evt skaleringen ble utført! Vi vil se Cindy på tavlen igjen, da er det kjekt å kunne se tilbake og ha konkrete tall på fremgang!

Talve1

Tavle2

For mange er det nå rødvins lørdag med god mat og godt selskap! Nyt kvelden, lad batteriene og så sees vi på på mandag til en ny uke med kjekke folk og god trening på Crossfit Verftet!

-Bjørn

2 views

Comments


bottom of page