top of page
logo.jpg
Search

Korona 27 #påskebloggen – 08.April.2020

Husk Zoom 19.00 med Andreas: https://zoom.us/j/293955722

Vi starter denne bloggen med de fantastiske medlemmene her. Andreas sjekker mailen så lite som mulig i disse tider av frykt for at alle har kansellert kontrakten sin, hehe, litt tull, men litt sant også. Så det er litt ekstra stress i livet nå, men som regel går det veldig greit. Hvertfall når jeg har spist og ikke sjekker mailen etter 12 timer på jobb først. Noe det ofte blir da jeg venter så lenge som mulig med det ukomfortable. Men i denne uken har det for det meste gått veldig bra og jeg har fått et par skikkelig U svinger fra noen fantastiske medlemmer. HVEM sier de vil åpne kontrakten igjen, eller sier de vil melde seg inn i 6 mnd (!!!) NÅ !?. Ufattelig og de har noen verdier jeg håper jeg ville hatt selv og ser opp til. Som ungdommen sier #respekt!

BTW så betyr det ikke at vi er takknemlige for alle dere andre også. Men tenkte de fortjente en ekstra shout out !


To other news

Andre virksomheter utenfor spesialisthelsetjenesten som tilbyr tjenester som ikke anses som nødvendig helsehjelp, der tjenesten involverer fysisk personkontakt med mindre enn to meters avstand og med varighet over 15 minutter, inkludert aktivitører, tannpleiere med flere (endret fra 16.03.20). FHI
Får ikke grønt lys helt enda: Sats legger opp til å åpne «raskt etter 27. april» Sats

Det kom flere nyheter i går. Ikke like positive som vi håpet på, men alikevell ganske så positive. Det var vell i grunn det de fleste trodde som skjedde. Skolene og barnehagene åpner først så kommer naturligvis andre ting i andre rekke. Vi sitter kanskje i tredje rekke, tror jeg. Som også Sats uttaler, håper vi veldig at vi kan åpne så fort som mulig!.

Per nå er det et definsjonspørsmål om vi kan drive med små grupper. Vi har sett på muligheter for å gjøre 5 personer trening. Andreas har vært på tråden med både kommunen men også FHI sin informasjonstelefon og fikk nei som svar på å gjøre 5 person PT trening. Så vi får vente til etter påske og krysse fingrene for at vi kan sakte men sikkert åpne igjen :). Han smittevernsoverlegen er også ringt et par ++ ganger, men han har skrudd telefonen på lydløs tror eg :D.

To other other news

Vi laget en podcast med Samantha i går på Verftetpodden. Men der gikk kamera av og vi måtte fortsette der vi slapp igjen i dag. Så da ble episoden litt lang, men det er koselig :).

Her is is.

BTW, hvis noen kommer med kommentarer om at Andreas begynner å bli tynn i håret så kanselleres medlemskap umiddelbart ;). Det var lyset.Så til den fantastiske medlemmene som heier på hverandre og deler ut masse treningsmotivasjon!!!!!! #LIKELIKELIKEMart likes his handyman stuff

Ikke så mange på Zoom øktene om dagen. Men det har kanksje med påsken å gjøre. Håper dere hiver dere på på lørdag og neste uke :). It is fun fun fun.

Håper alle har en god påske og bruker påsketiden til å ta vare på hverandre. Vi krysser fingrene for at vi blogges igjen før påsken er over :). Det kom opp en god gammal klassiker fra youtube også. Har dere ikke sett denne før? #veryvery #goodstuff1 view

Comments


bottom of page