top of page
logo.jpg
Search

Jævligt – 25. Juli 2019

“Start hardt og øk etter hvert, det ska vær jævlig” – Knut Willis

Det var mange som hadde det jævlig i dag. Jævlig ikke i den smale, men den brede forstanden av ordet. Jævlig som i at de risikerte solbrente skuldre, frisk luft, et sterkere hjerte, og en mestringsfølelse uten like.

Økta, en suser på mellom 10 og 20 minutt, kan ikke sies å være noe annet en jævlig. Men som Birgitte sa: “Sykt deilig å bli ferdig”. Ja. Sykt deilig å grue seg til burpees og løping og oppoverbakker under hele oppvarmingen, for så å frese, holde, lide, ha det litt jævlig, reflektere litt rundt døden, også bare treffe bakken. Ligge på rygg. Puste. Være vakker og bare nyte mestringsfølelsen når vi avsluttet økta med litt stretching! Crossfit!! 🔥

Frida ønsket å strekke mer. Men hun gjør det sjelden fordi hun aldri kommer på hva hun skal gjøre. Dagens tips er: Vil du bli myk som plastalina? Høre på gasolina? Bøye og tøye og være god for øyet? Mitt tips. Du må vite hva du skal gjøre. Følg med når vi har strekking på verftet, noe vi ofte har. Hvor kjenner du strekken, hvor er du stiv? Hvilke øvelser kan du ta med deg hjem. Hvilke øvelser tar vi først og sist? skriv alle disse tingrene ned i hjerneboka di, gjerne to ganger, og – når du har en ledig halvtime – så gjør akkurat det samme! Strekking får vi sjeldent nok av!

I annet nytt ble Vegard solbrent i dag. Katrine ledet morgentimene som en august imperator. Gina tok en Möllers tran før økta og galloperte hardt opp bakken sammen med Kristina. Frida og Ulrikke nøt en vakker duo time med undertegnede, og snakket kanskje mer enn de trente. Ben var ustoppelig.

Nydelig dag. Og mer er i vente! Det meldes om tropevarme og piratangrep i morgen. 32 grader med sol! Det meldes også om en helsebringende wod på verftet. Noen sier at vi har funnet ungdommens kilde!

Ønsker ømme muskler vakker hvile, også ses vi i morgen!

Team Verftet ❤️

0 views

Comments


bottom of page