top of page
logo.jpg
Search

Introkurs

Heia bloggen,

Idag hadde vi introkurs for 9 stk nye medlemmer! De var lydhøre og greie, veldig flinke til å løfte var de også, og de gleder seg masse til å løfte de 3-4000 repitisjonene de må løfte før de blir medium minus i knebøy!:)

På mange av de tidligere introkursene har vi latt dere avslutte dagen med å løfte markløft. Mange har blitt veldig overrasket og fått en positiv boost over hvor sterke dere egentlig er! Idag hadde jeg så mye på hjertet at jeg sa til de at det ble ingen trening idag, for jeg ville heller snakke! Det synes de var kjempe trist, så kompromisset ble en “kjapp og enkel” Cindy. Det er litt som å gå på byn for “et par øl”

De fant frem strikk, ringer og kritt til å merke runder med. Ingen tenkte på at 20 minutter betyr at du faktisk har 18 minutt igjen etter de 2 første minuttene der du blåser gjennom 3 runder. Underveis ble det hentet flere strikk, de ble skitne på knærne og brystkassen fikk akutt gulv allergi. 20 minutt med Cindy var nett passe medisin for oss idag, en økt som er enkel å rigge seg opp til, enkel å gjennomføre mtp bevegelser etc, men på ingen måte lett! Se vedlagte bilder:)


IMG_2354

IMG_2355

IMG_2353

IMG_2352

IMG_2356

IMG_2357

BCxODApCEAA80K3

Gleder meg til å inkludere alle de nye i det flotte miljøet vi har på CF Verftet! Miljøet kommer ikke av seg selv, og hver og en av dere er med på å gjøre det så bra som det er!

0 views

Komentar


bottom of page