top of page
logo.jpg
Search

"HEAVY DAY - STRICT PRESS" - 09.06.2021

For noen deilige dager vi har fått med sol å fint vær i Haugesund. Det er virkelig noe å sette pris på, og det er ekstra gøy når vi har mulighet til å ta noen av øktene ute. I dag er det onsdag og dagen har vært full av kjekke timer. Vi har både hatt senior, kids, bring a friend og trenerne har hatt team økt. Det er utrolig spennende med Verftet 4.0 og takk til alle medlemmer som hjelper til etter øktene. Dere er veldig god hjelp!


I dag har vi hatt en heavy day på verftet. Dagens økt var en ren press økt over hodet og vi har fått kjørt skuldrene godt i dag. Strict press er en øvelse som trener overkroppen uten noe hjelp fra bena eller hoftene. Målet her er å klare å holde posituren vår så strak som mulig ved å stramme magemuskulaturen i en såkalt "hollow" posisjon. Vi jobbet gradvis gjennom øvelsen i dag og øvde på å holde posituren riktig. Dagens økt bestod av 3x5 reps, 3x3 reps og 3x1 rep. Dere skulle logge alle settene og scooren din i dag var den tygste vekten på alle settene. Vi jobbet i 27 minutter, noe som vil si at vi hadde 3 minutter per set. Målet i dag var å ta deg tid til pausene i mellom hvert sett og ta det rolig før man begynte på neste set. Skuldermuskulaturen er relativt liten og man blir lett sliten når man tar så mange set som vi har gjort i dag.


Som en finsher på dagens økt kjørte vi strict press med sangen "SALLY". Her skulle dere opp med stanga hver gang de synger "Bring sally up" og ned igjen når sangen sier "Bring sally down".


Utrolig deilig med rene styrkeøkter av og til, og spesielt gøy når så mangen får ny PR!


Hver onsdag har vi kids trening og vi har fått en ny trener med oss her. Veldig gøy å ha med Karen Hallingstad på kidsteamet. Karen jobber på barneskolen til vanlig og er utrolig flink og pedagogisk tilhenger på kids teamet. Nå blir det skikkelig kustus og struktur på kidstimene fremover!!
Bring a friend i dag med baringsgutta. Nicholas liker å drikke vann fra hot & sweet flaske :)))

Takk for hjelpen! dere er gull.

276 views

Comments


bottom of page