top of page
logo.jpg
Search

Friday Sprint

Hei blogg!

For ein avslutning på uka og start på helga. Vi kjørte ei økt med team spirit og masse fart og svette. Teamene var bestående av 3 idag, med store team kommer stor intensitet! To tomler og to storetær opp for høy intensitet på treningen. Det var lett å se at folket slet seg igjennom økten, for det var svettefigurer på gulvet og mange pustet og peste (men smilte) ved endt økt.

Kan gi mange skryt, men vil gi en shoutout til Viktor som kjørte sin første økt med Alfa skalering og gjennomførte imponerende bra, to klapp. BM hadde en stødig kurs på roeren med 1:21 i økta, maskin! Og Jannike som er relativt ny på Verftet, deltar på Powernight, lager god stemning og gjennomfører på en god tid.

Powernight er for alle som ønsker litt mer utfordring enn de øktene vi har på timene. Forskjellen med powernight fra ordinære timer, er at det kreves at folk har kontroll på utførelse av øvelser. Det er ingen oppfølging på disse timene, for treneren deltar selv på økta(ene).

Gøy økt på Powernight, tre som deltok og var heldige ved at værgudene ga oss opphold når det skulle løpes, takk for det.

PS. Hanne hadde en genial ide, hvor en kan merke opp antall runder før start av økt og stryke ut rundene etterhvert. Dette ble brukt ved Powernight og funket helt tipp topp. En god måte å spare tusjene våre på!

Husk husk, egentrening på løfterom. Vær en Verftet-venn og minn hverandre på dette. Det er lett å glemme seg litt av og til.

1 view

Kommentare


bottom of page