top of page
logo.jpg
Search

EMOM Diameter (& 6årsParty) - 30.Juli.2021


For litt over 6 års siden ventet vi på gulvet. Det skulle komme, i god tid, men det kom aldri, eller det kom jo. En dag før åpning..


Haugesund Avis, Radio 102 / de fleste visste om det. 01.August skulle vi åpne.


Hva var det å gjøre da? - Brette opp ermene og gi gass. Takket være noen snille venner og gjeng den gangen kom vi i mål og 11-12 tiden før åpning var vi klare. Hvem skulle tro at slik ble det også litt av i fremtiden :D.


Vi er kanskje generelt for dårlige på å feire. Sette pris på og verdsette hvor langt enn har kommet. Om det er noe "stort" eller noe lite.


I morgen så tenker vi å feire, feire at Verftet har overlevd 6 år. Selv om det var noen som trodde og sa at vi ikke kom til overleve et halvt år og aldri hadde troa, så var det heldigvis en liten gjeng som hadde troa. Det gikk kanskje ikke så radig som optimisten ville, men vi er på versjon 4 nå og det gir en hel del som skal feires.


Håper vi ser deg i morgen, det blir fult program. Om du kommer aleine eller med en venn så skal vi passe på at alle har det hyggelig.


Husk mat, drikke og god stemning, resten ordner vi. Gleder oss feire med til dere i morgen!


Under ser du Eline og Andreas klare for åpning :DDagens økt ga en herlig kombinasjon mellom gymnastikk, litt pusting og hovedsakelig løfting. En veldig fin måte å få en effektiv økt på kort tid som vi håper dere likte.
313 views

Comments


bottom of page