top of page
logo.jpg
Search

Bjørnar

Dagens dumdristige wod var et lite subtilt blink mot vår store store vakre bjørnebjørn Bjørnar. Bjørnar, i likhet med den australske grizzlyen og den nemeanske hekkebjørnen, er varm og god å klemme på og råsterk som det holder. Bjørnar er ofte observert i heftig utfoldelse ved knebøystativet, og ofte drapert over benkressbenken med headphones på og et tannfullt smil om munnen.

Bjørnar er blitt far. Bjørnar har døpt sitt barn. Det var en minnerik affære. Kanskje derfor gjorde vi i dag en økt tilpasset hans sterke smaksløker. Økta ser dere under!¨

Dagens økt utfordret oss og gjorde oss veldig slitne. Thomas bemerket at både pulsen og pusten og pesen og syra var alldeles på topp. Frida og Trond får hederspris og ærespris og pris for å ha gjort økta T2. De ble lovet ros på bloggen og fikk ris på rompa i økta. Tommel opp!

I annet nytt var det labert oppmøte på dagens siste time. Dette tvang Vegard medvillig til å bli med slik at det akkurat ble T3. Vegard lauderer Thomas og Magnus, sine teammates, som var vakre og nådeløse og fulle av treningsvilje så sent på kvelden!!

Hilde får i dag heltemotsprisen. Hilde var på OLY i dag, en time hun er uforbeholdent glad i. Hilde har aldri prøvd å ta en 1 RM før i frontbøy, men i dag stod det på tavla. Med litt coaching, litt innsatsvilje, og ben av krutt, og et smil og en god personlighet fikk hun kjempet til seg en stødig PR på 52 utrolige kg!!! Tommel opp!

Alle ønskes en vakker onsdag ❤️

Team Verftet ?

1 view
bottom of page