top of page
logo.jpg
Search

Benchpress and the wild side - 19.august.2021

Jajaj, i dag var det mye på gang folkens og vi har virkelig fått kjørt overkroppen litt. Hele tre ulike deler på dagens økt. Først 20 minutter med tunge benkpress, så 10 minutter med wallwalks og box jump over, før vi da avslutta med 1 sett av så mange repetisjoner av push ups som vi klarte.Vi starta altså med 5x5 av benkpress. Her hadde vi 20 minutter til å gjennomføre, så gooood tid. Når man gjør økter som dette, hvor man løfter tungt over få repetisjoner, er det viktig å ha gode pauser, musklene trenger faktisk litt tid til å ta seg igjen og bli klar til nytt sett. Og med tid mener jeg ikke 30 sekunder, men opp mot 2-3 minutter.


Etter å ha pusha styrken vår litt så skulle vi på 10 minutter gjennomføre x-antall wallwalks. For å gjør alt litt vanskeligere og litt verre, så skulle vi hvert minutt gjøre 4 box jump overs. Da har vi fått pusta og pesa litt i dag også.


Til å avslutte det hele så gjorde vi ett sett med å presse ut så mange push ups som vi klarte. Disse ble gaaanske så seige etter alt vi hadde vært gjennom i forveien.Håper dere har hatt en fin dag folkens, så sees vi i morgen<3


217 views

Recent Posts

See All
bottom of page