top of page
logo.jpg
Search

Back to the TRACK again & HAUGESUNDS AVIS – 13.August.2019

Hei BLOGGEN, i dag kom Haugesunds avis med relativt store nyheter for CrossFit Verftet og meg Andreas. Jeg strøyk nesten i nynorsk men tror artikkelen blei grei.

Det skal bli utrolig kjekt og spennende å få jobbe 100% med Verftet nå fremover og jeg håper dere også syns dette blir bra for oss! For min egen del er det et stort steg som har tatt lang tid med forskjellige magefølelser som har variert dag for dag. En karriere i Nordsjøen legges nå på is og jeg håper vi ja jeg sier vi (teamet og dere) kan bygge Verftet til noe vi kan være enda mer stolte over. Jeg trenger hjelp (haha). Jeg skal iallefall putte inn all min tid for at Verftet skal ta enda et steg i rett retning.

Jeg gleder meg utrolig mye til i høst og har fortsatt noen overraskelser på lur som jeg tror dere kommer til å like 🙂

For dere som ikke har H-avis + så ligger artikkelen under her.

Jeg er ikke den eneste som har vært i H-avis. Flinke Ulrikke stiller til valg med en kjempe artikkel!

Vi går også kjapt innom dagens økt før vi runder av for dagen! Dette blir en kort affære. Særlig bildemessig.

Nok en dag på løpebanen👏🏼 Der liker vi oss! Mange gode tilbakemeldinger på at økten var kjekk, men tung! Masse godt arbeid ble lagt ned i dag! Gøy å se på innsatsen og stå på viljen. Og litt gøy å se stadig stivere og stivere bein stabbe seg rundt 400m 😊

Christer må beklage til siste timen. Var kjempe fornøyd med at han fikk med seg alt av utstyr, dumbels, personer, tavle.. Men ikke tusj 🤷🏼‍♂️ siste timen fikk derfor ikke skrevet seg opp i dag.

0 views

Comments


bottom of page