top of page
logo.jpg
Search

Aftertaste – 05.November.2020

I dag fulgte vi med. – Hva hadde Erna å si?

I det Erna gikk på lufta var Andreas på vei til kvikk for å hente et kjøkken til mange mange mange tusen som skal brukes i den nye resepsjonen, god stemning om hun hadde stengt da….

Men det gikk jo som forventet bra for oss. Det ble strengere tiltak i Norge, noe som hørtes veldig fornuftig ut. Noe annet som var veldig fornuftig og noe særlig vi var glade for var at de stenger ned områder med høy smitte. Men da lar vær og stengte ned alle. Dette gjelder da eksempelvis for treningsentre i Oslo og Bergen fra morgendagen av.

Heldigvis er smitten i Haugesund veldig lav. Det er ingen innlagt på Haugesund sykehus og veldig få smittede. Det er selvfølgelig vi veldig takknemlige og glade for!

Men hva kan vi bli flinkere på?

Det er flere ting vi kan bli flinkere på, selv om jeg synes vi generelt sett er veldig flinke.

  1. Om du kommer før timen, ikke gå bort til whiteboarden før du får beskjed om det. Hold minimum 1 meter avstand og ikke gå i veien for de som trener.

  2. Når du trener vis hensyn, eksempelvis ikke ta pullups face to face mot noen osv.

  3. Sitter du i sofahemsen, hold avstand her også.

  4. Når vi sier at alle må sprite nevene mellom hver intervall mener vi det. Så vis oss den respekten og gjør det.

  5. Vi ber også alle medlemmer vaske hender både før og etter trening. Jeg håper alle også respekterer dette.

  6. Det viktigste av alt, er du småsyk. Hold deg hjemme!

Per nå fortsetter vi som før, men vi følger veldig godt med og endrer fort strategi om vi føler det er mest hensynsfullt.

Så til dagens katastrofale ting

Da mer for Mart enn noen andre. Han må trekkes i lønn for at han bruker Saunaen for mye. – Det kan jo spekuleres om Andreas reiv ned ovnen for å få opp produktiviteten til Mart på Verftet igjen 😉

Ikke alle kan ha like mye stolthet i faget sitt som oss på Verftet. – De kommer og fikser det i morgen :).

Dagens Workout – Aftertaste

Allsidig styrketrening er et ord vi bruker i ny og ne. Det betyr styrketrening der du ikke får 6 minutter pause mellom hvert sett for å kunne prestere. Vi på Verftet ønsker at våre resultater har størst mulig overførbarhet til hverdagen. Med det i tankene så ønsker vi da også å kunne løfte tungt, selv om vi har litt puls og selv om magemusklene er nedbrutt.

Kort summert økt, svettefest, gøy å bike for meter og ikke alltid kalorier, gøy med en strikt press styrkeøkt. Samtidig hadde vi mye fokus på midline tention (magemusklene på) og posisjon på midline. Mange fikk kjenne på litt ugunstig overhead mobilitet.

Håper alle er klare for i morgen 🙂7 views
bottom of page