top of page
logo.jpg
Search

5k(AREN) - 21.Oktober 2021

Hei alle sammen! I dag var dagen alle hadde ventet på - nemlig økten der vi skulle løpe 5000 meter. Snakkisen denne uken føler jeg har vært rettet mot når denne ville komme, der noen har prøvd å lirke ut noe informasjon underveis ;) I dag var tiden inne!! For å ikke kjede dere med "bare" 5000 meter løping ble det inkludert wallballs. Økten var som følgende 5 runder med 1000m løp og 30 wallballs. Dette resulterer ikke bare i 5000 meter, men også i 150 wallballs som egentlig er en egen økt i seg selv - "KAREN". Helt rått!


Siden vi bor på Vestlandet vet vi jo alle at været kan være ustabilt til tider. Jeg tror alle kan skrive under på dette i dag. Her har det vært alt fra sol, vind, regn og hagel - mangler egentlig bare snø? Til tross for dette jobbet dere dere gjennom som noen helter!!


Et bildedryss fra dagen:
Viktig å sjekke om man har de riktige skoene for dagen:


GIRA!!


Når vi løper ute i mørket er det viktig med refleks for å være synlig. Her var flere på 20:00 gjengen rutinerte, der de hadde med egen refleks!

Ønsker å minne om at vi gjør våre populære bring a friend til --> Bring a friend til TV AKSJON trening. Her vil det være gratis for ALLE å delta, til og med de som har vært med på bring a friend tidligere. Vi kjører digital børse slik at de som ønsker kan støtte aksjonen, samt salg av kaffe og lignende. Håper vi ser deg og en venn på lørdag!

Dagens økt og score:


Ha en nydelig kveld videre!

- Helene


244 views

Комментарии


bottom of page