top of page
logo.jpg
Search

3×5 Bøy og Strict pullups

Hei bloggen.

Nå er tacoen fortært og krefter kommet tilbake til å skrive blogg.

Etter å ha vert på jobb fra morgen til 4 timen, for så å ha 3 timer på rappen, skulle en tro at det ville bli slitsomt. Men det gjorde det altså ikke, ikke om en er trener på Verftet en Fredags ettermiddag.

For det første, atletene på timene har teknikk som er utrolig bra og et ønske om å gjennomføre løft av høy kvalitet. Det er iverftall det inntrykket jeg sitter igjen med etter timene.

For det andre, så lager atletene helt rå stemning på timene. Selv om det er øvelser hvor en snakker om maskiner som et torturredskap, hørtes fra sofakroken, at dette var en maskin som måtte brukes oftere for å bli vant til og flink i. Maskinen det er snakk om, er våre nye Echo bikes, som ble brukt i en liten sprint på slutten av timene. Det ble syrefest i beina hos samtlige!! Selv om det er slit, er alle positive til at vi har fått disse maskinene og at vi nå kan kjøre enda mer varierte timer.

For det tredje, er det mye latter og høyt under taket på Verftet.

Etter to deler styrketrening og en del sprint kan vi nå gå inn i helga og la kroppen få restituere seg og bli klar for nok ei uke med svetting, offing, oiing og heiing.

Ha ei veldig god helg, og så snakkes vi på trening på Verftet.

0 views

Comments


bottom of page