logo.jpg
Search

12 min AMRAP

Hola bloggen

Dagens økt besto av 12 minutter med jobbing, kun 12 min 😉 Men bestående av to av øvelsene som kanskje folk flest hater mest? Muscle ups og double unders. To tekniske øvelser som krever mye øving. I dag skulle vi heller ikke bare gjøre vanlige muscle ups, men MED ekstra vekt.

Vi hadde en god(tung) oppvarming for skuldrene. Etterfulgt av mye øving på kipping, pullups, c2b og muscle ups både i bar og ringer. Før vi øvde litt på double unders.

Det var flere som hadde sin første kipping pullups, kipping c2b, sin første bar muscle ups og ring muscle ups(KLAPP). Jeg(Eline) snakket en del om det å ikke alltid gå for det valget som er mest “safe”, men utfordre seg litt. Om det er å ta en strikk man aldri har brukt før, droppe strikken, DU´s istede for SU´s osv. Følte de fleste utfordret seg ganske bra i dag, og ble overrasket av seg selv 🙂

Carl var fast bestemt på å ta strict ring muscle ups i økten i dag, men etter litt øving kippet han som bare det. Birgitte hadde sin første double under, og Line med sin første bar muscle up så hun tok likegreit muscle ups i økten, og klarte MANGE reps! For å ikke snakke om Eskild som syns det ble for “lett” med 5 kg strict ring muscle up så han kjørte på med hele 10!!kg.

Utrolig stolt over dere alle sammen 😀

En liten exit på slutten i dag, en spicy tabata situps 😉

Takk for i dag :-*0 views

Recent Posts

See All

© 2020 by Verftet