logo.jpg

Movement Assessment

Mange har store ubalanser, utfordringer og uløste skader som de aksepterer som normale. Selv om dette holder de tilbake fra det de elsker å gjøre. Vi er en stor forkjemper for at dette ikke er skal være måten å leve på.

Mer informasjon

I movement assessment vil vi ikke se etter hva som gjør vondt og fikse symptomene, da er veien tilbake kort. Vi starter med en kaffekopp, lærer deg å kjenne og ser på hele din fysiske historie, både med tidligere skader og eventuelle overbelastninger. Der i fra ser vi hvordan kroppen din beveger seg, hvilke muskler som aktiviserer seg når de skal og hvilke som ikke gjør dette. Ut i fra dette kan vi med sikkerhet finne en rødtråd til ditt problem og gi deg en fornuftig treningsplan videre mot en sunn og funksjonell kropp, uten vondter. En MA tar normalt 90 minutt men vi gir oss ikke før vi finner problemet.
DSCF5904Verftet_by_Vincent.jpg

Er movement assessment for meg?

Alle menneskekropper har har ubalanser som kommer fra det å leve et liv. Vi er laget for å bevege oss i en naturlig bane, ikke spenne en fotball veldig mange ganger eller sitte på et kontor 8 timer hver eneste dag. Denne livsstilen vil gi konsekvenser om mann ikke er proaktiv og trener funksjonelle bevegelser som opprettholder bevegelighet og styrke. Movement assessment er perfekt for alle som ønsker å få en kroppsanalyse av hvordan kroppen deres faktisk fungerer. Med dette tilgjengelig vil du ha kompetansen for å ta forsvarlige valg for hvordan dette problemet kan fikses, for godt.
123123.png
Comment - Janne.png

—  Janne, Omsorgsarbeider

Tilbakemeldinger

La oss komme i gang

Movement assessment gjøres med en av våre sertifiserte trenere og kan bookes direkte under her. Om du er usikker på om du trenger en movement assessment kan du booke en gratis konsultasjon med en av våre trenere og om du har noen spørsmål ta gjerne kontakt.