top of page
logo.jpg
Anchor 1
CrossFit Anchor

Verftet Nutrition

Når er personer ser tilbake på en livsstilsendring hører vi; Det var jo så lett, hvorfor gjorde jeg ikke det før. Vi er eksperter på livsstilsendringer og elsker å være en del av en slik fantastisk reise. Du trenger ikke å gjøre dette alene, la oss hjelpe deg.

Vår unike tilnærming

Vi tror et personlig bånd er nøkkelen til å lykkes med kostholdsveiledning. Du får en coach som er med deg på reisen. Vi ser alltid langsiktig med våre kunder og vil ikke si at vi har lykkes før tidligst 10 år etter samarbeidet. Målet vårt er at du lærer alt du trenger for å kunne gjøre dette selv og viktigst, kunne trives med din nye hverdag og finne glede av et aktivt og sunt liv.
brooke-lark-jUPOXXRNdcA-unsplash.jpg

Tilpasses til deg

Kostholdsplanen tilpasses til deg. Vi tror ikke på en "suits all" diet. Vi setter opp en plan du er happy med og holder deg ansvarlig mot dine mål. Det hele starter med en 90 minutt samtale, etter det møtes vi hver 14. dag for å kvalitetssikre resultater og at vi er på rett vei. Samtidig har vi 24/7 tilgjengelighet via appen telegram.
vitalii-pavlyshynets-kcRFW-Hje8Y-unsplas

Er kostholdsveiledning for deg?

Fyller du kroppen (bilen) din med det beste drivstoffer eller hiver du innpå det som er enklest (søppelvann)? - Da vil heller ikke kroppen (bilen) fungere optimalt, om den vil fungere i det hele tatt. Uansett ditt nivå eller dine mål er vi her for å hjelpe deg. Om det er å konkurrere på elite nivå eller om du har bestemt deg for å gjøre en livsstilsendring. Vi har trenere med kompetanse både innen trening og kosthold. Denne sammensetningen er helt unik.
mams.png

Golden Package - 8 Uker Startpakke

Vi starter med et pang. 8 uker med tett oppfølging slik at vi legger et så godt grunnlag som mulig for at du skal lykkes mot dine mål, om det er å gå ned i fett eller å øke muskelmassen. Vi lærer deg og kjenne og bruker vår kunnskap til å hjelpe deg igjennom problemer personer før deg også har gått igjennom. Golden package er vår måte og kvalitetssikre at du blir tatt vare på når du har tatt valget mot en sunnere liv. 
Hva du kan forvente de første 8 ukene i ditt nye liv: 
100% Personlig Kostholdsplan
Full Kroppsanalyse - InBody® - 4x
90 Minutt Oppstarts Konsultasjon
8 Ukers Varighet
24/7 Support Fra Din Coach
Ukentlige Kunnskapsmailer
4 In-Person Møter
4 Telefon Møter
Totalpris 3999 - Alt Inkludert

Kostholdsveiledning - Måned-til-Måned

Etter en super start med 8 uker golden package, så har vi sammen funnet en ny måte å leve og spise på. Det viktige nå er å holde seg til den planen som er satt. I vår måned-til-måned kostholdsveiledning går vi enda mer personlig, dette for å være sikre på den nye livsstilen er kommet for å bli. 
Hva du får i vår må
ned-til-måned kostholdsveiledning: 
100% Personlig Kostholdsplan
Full Kroppsanalyse - InBody® - 1-2x
60 Minutt Konsultasjon
24/7 Support Fra Din Coach
2 In-Person Møter
4 Telefon Møter
Totalpris 1299/måned

La oss komme i gang

La oss få være med på din reise og hjelpe deg mot det å føle seg bedre, prestere bedre og leve på 100% av ditt potensiale. Book din konsultasjon, kjøp din golden package eller kontakt oss om du har noen spørsmål.
bottom of page