logo.jpg

Kom i gang

Prøvemåned

Intro 1-til-1 samtale

Fit & fantastic life

Våre 4 steg 

Vi har gjort det å bli et medlem på Verftet så brukervennlig og enkelt som mulig. Gjør som veldig mange før deg og følg disse 4 stegene mot din Veftet-reise: 

Gratis Prøvetime

Prøvemåned

Intro 1-til-1 samtale

Trenings-

glede

 

Steg 1

Hver onsdag og lørdag har vi gratis prøvetimer. Vi kaller disse timene Bring A Friend, men selfølgelig kan du også komme alene. Dette er timer som ikke krever noen forutsetninger. Kom som du er så skal vi vise deg verdens beste treningsform hos oss.

 

Steg 2

120459145_267981350994172_24627714447910

Du kan hoppe over Steg-1 og gå rett på Steg 2. Vi har 4-valg når det kommer til en prøvemåned hos oss, alle uten videre forpliktelser. Du kan velge en av de 4 ved knappen under eller som mange gjør, kontakte oss så kan vi se personlig på alternativene sammen.

 

Steg 3

Vet du hva du bør spise; vet du hvor mye du bør sove; når bør du spise etter trening; hvordan bli sterkere i ryggen; Hvordan få bedre bevegelighet i skulderen; hvor mye bør jeg trene?

 

Det er mange elementer med trening som er vanskelig å forstå. Vi har sett hva som fungerer bra og hva som fungerer dårlig. I denne 1 on 1 samtalen setter vi deg opp for suksess mot dine personlige mål og hjelper vi deg med alle spørsmål du har. 

DSCF5844Verftet_by_Vincent.jpg
 

Steg 4

Vi Tilbyr CrossFit.JPG

La oss vise deg verdensbeste treningsform her hos oss. Etter prøvemåneden er du klar til å starte et sunt liv fullt av treningsglede. Se medlemskap oversikt under og bli med i det beste community i Haugesund!