top of page
logo.jpg

Hvorfor VERFTET

CrossFit Verftet er annerledes. Vi tror annerledes er bra. Leger, sykepleiere, uføretrygdede, alle trener med like klær og alle blir behandlet og respektert på lik linje. Vi bruke mye energi for å skape et treningsmiljø som alle ønsker å være en del av og det legger et grunnlag for våre medlemmers suksess.

Verftet 1.0

I et bomberom i 2015 åpnet CrossFit Verftet. 246kvm, alt ble den gangen bygget på dugnad fra venner og bekjente som malte, la gulv og skrudde knebøy stativ på veggen. Vi ble ferdige i kjent Verftet stil natten før åpning og åpningen ble en stor suksess med fult lokalet.
lokalet.jpg

Høy Instensitet

IMG_1503 copy.JPG
Ingen jobbet fulltid, det var bare noe positivt og gøy som startet spontant. Verftet var da som det alltid har vært en plass for alle, men i grunn var det bare venner der.
I denne perioden la Verftet sitt grunnlag som videre har gitt vår suksess, en positive atmosfære. Du vil alltid smile på våre treninger for det er alltid god stemning. Dette gjør at du vil på en time hos oss senke skuldrene, trene litt, le litt og trene med hyggelige mennesker. Hver dag blir du 1% bedre og vi vet at skilpadden vinner til slutt, det handler ikke om å gå ut hard, det handler om å finne noe du trives med resten av livet.
IMG_3424.jpg
IMG_8228.JPG

Vi må huske at treningen kan være verdens mest effektive trening, men vi vet at dette ikke holder. Har du det ikke gøy på trening kommer du heller ikke.


Alle våre treninger fra dag 1 har blitt oppdatert med bilder og tekst i vår fantastiske blogg. Les dagens økt, eller se igjennom alle våre treningsdager via knappen under.

Din trener lurer på hvor du jobber, hvor mange barn har du, hva skal du i helgen? Alt dette for vi vil virkelig bli godt kjent med deg. Vi trenger din tillit for å legge til rette for fantastiske resultater, viktigheten av at du stoler på at din trener er essensielt.

 

Maks 14 personer på våre timer legger til rette for en unik oppfølging. Du deler faktisk din personlige trener med andre likesinnede mennesker.

IMG_1533.jpg

Verftet 2.0

IMG_4113.jpg

CrossFit Verftet økte, og vi fikk muligheten. Hva med å bygge ut? 2018 går Verftet går fra et lite bomberom til dobbel størrelse.

Det er ingen Kjell Inge Røkke som eier Verftet, Verftet har blitt bygget på dugnad. Utallige dugnadstimer fra våre medlemmer har gjort at vi står der vi står i dag.


Med et større lokalet er det fort gjort å glemme hva som har gjort oss helt unike.

Med disse lokalene kom også nye muligheter, det ga oss CrossFit Kids, CrossFit Teens og CrossFit Senior. Hvem er vell bedre til og offisielt åpne dette tilbudet enn Norges Helseminister (!!) ?

Team Building
Small Group

CF Senior ble fort en liten gruppe, alle de på bildet er fortsatt er medlem hos oss, 2 år etter. Det samme kan vi også si for CF Teens og CF Kids. På Verftet så trener altså alt fra 7 åringer til 85 åringer, ganske kult, de gjør alle CrossFit. Vi har ikke tro på at metoden skal endres, det handler om tilpassing og det handler om å ha det artig på trening.

55869E97-A71A-4920-94EB-1931D2CD808D.JPG

Verftet 3.0

377B6C99-2E7D-4DB9-A197-6397637505C4.JPG

Allerede i 2018 kom muligheten igjen. Vi hadde vokst ut av våre treningslokaler og garderober, vi trengte mer plass.


I 2018 tok vi også valget. Fortsette for gøy eller gå ”all in”. Vi gikk all in. Ikke lenger noe gøy på siden. La oss bygge Norges beste CrossFit.

Hvert år inviterer vi våre medlemmer til julegalla, i 2019 satt det over 100 medlemmer som sammen feiret et nytt treningsår. Premieutdelinger, stand-up, liveband, pinnekjøtt og taler ga nok en fantastisk feiring.

CrossFit Verftet har under hele sin reise alltid tatt avgjørelser fra et ståsted, er dette bedre for våre kunder eller ikke. Hvis ja, har vi gjort akkurat det og vi er ikke i mål der vi vil være og det vil vi heller aldri være. Slik som at vår egen Helse er prosess som aldri tar slutt, gjelder dette også for oss.

DSC03125.JPG

Dine muligheter på Verftet

CrossFit Verftet nå og i fremtiden er ikke bare CrossFit gruppetrening. Selv om det er det mest populære tilbudet ser du her at vi tilbyr mye mer enn som så. Vi ønsker å tilby et fantastisk produkt for trening og helse og håper du ønsker å gjøre det sammen hos oss.
bottom of page